Vähän olen jo alkanut tuunailemaan nuita Lidlin huonekaluja. Mitään kauhean dramaattista en ole vielä niille tehnyt. Valitettavasti en näistä tuunailuista hoksinut napata ennen-kuvia, mutta ehkä joku hoksaa mikä on näiden lähtötilanne ollut jos siis on itsekin tullut hankkineeksi kyseisiä kalusteita.

555691.jpg

Piironki ja kaappikello ovat samaa sinistä settiä. Kaappikello on vain maalattu akryylivärillä ruskeaksi. Tulen luultavasti vaihtamaan joskus kellotaulun ja lisäämään runkoon koristeita.. Piironkia on vain hiottu reilusti, nuppeja maalattu kultamaalilla ja vanhahtavaa ulkonäköä olen koettanut saada aikaan sutimalla kultatussia sinne tänne .Eteiseen tuleva puhelinpöytä kuului keittiösettiin, pöydästä olen irrottanut hyllyosan, päällystänyt kannen marmorikontaktimuovilla ja maalannut nupit kultamaalilla.

555694.jpg

Nämä kaksi tuolia on vain maalattu. Punainen syöttötuoli kuului puunväriseen lastenhuonesettiin. Sen olen maalannut punaiseksi spraymaalilla. Vihreä tuoli kuului keittiösettiin. Se oli ennen vaalean puun värinen lukuunottamatta punaiseksi maalattua selkänojan yläosaa. En tiedä vielä tulevatko nämä taloon.